Wij leveren alle soorten drukwerk voor uw bedrijf en reclamedoeleinde. Van een eenvoudig visitekaartje tot een ingewikkeld boekwerk. Doordat wij thuis zijn in verschillende druktechnieken, wordt er per order gekeken welke techniek het best gehanteerd kan worden om steeds een perfecte kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit kan zowel digitaal, offset of rotatie zijn.

Afhankelijk van de oplage en omvang maken wij hierin een beslissing. Elk stukje drukwerk wordt op een passende pers gedrukt. Er wordt uiteraard gewerkt met FSC gecertificeerde bedrijven. Ook wordt uitsluitend gewerkt met CTP (computer to plate). Bij dit proces vervalt het filmtraject.

Het voordeel van deze manier van werken is dat wij geheel onafhankelijk steeds de beste kwaliteit kunnen leveren. Elke order is maatwerk.

Combinatiedrukken

Op dit moment kan er voordelig gedrukt worden door orders te combineren. Dit is een prima oplossing om kosten te besparen. Het nadeel hiervan is dat er een beperkte keuze is in papier en uitvoering.     Er wordt veelal in Full-Colour gedrukt met een vaste levertijd. Indien dit past is het een goede oplossing.

drukken