Van Driel Verpakkingen biedt een uitgebreid assortiment van passende verpakkingen. Doosjes in kleine oplage voor bijvoorbeeld testproducten of beursacties.

Wij maken voor u een werktekening voor een passend stansmes of een standaard verpakking.

Disposables

Een goed product is belangrijk! Dus ook een wegwerpartikel. Van Driel biedt een solide assortiment disposables voor dagelijks gebruik, geschikt voor zowel food- als non-foodondernemingen. Uiteraard zijn de wegwerpartikelen goed recyclebaar of helemaal biologisch afbreekbaar. Uitgebeide mogelijkheden voor personalisatie.

Een verpakkingsproduct is een mooi communicatiemiddel dat aansluiting vindt in uw merkstrategie.

Foodpackaging

Van Driel verpakkingen is dagelijks bezig met verpakkingsoplossingen voor food. Hiervoor worden hoge eisen gesteld aan verpakking. Daarom bedenken we voor onze klanten altijd passende oplossingen.

Draagtassen en overige verpakkingen

Door wereldwijd slim in te kopen en opslag- en distributiemogelijkheden te bieden, kan de stuksprijs van een draagtas aanzienlijk worden verlaagd. Meerdere vestigingen binnen uw organisatie kunnen op afroep worden bevoorraad. Of het nu om luxe draagtassen gaat of om praktische, discount draagtassen of andere producten die juist daardoor prima aansluiten bij uw bedrijfsimago, alles is bespreekbaar.

3doosjesvoor-de-site